Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwste Minecraft mob wordt bepaald door spelers

Deze maand vindt de Minecraft Live 2022 weer plaats. Naast dat spelers op de hoogte worden gebracht van nieuwe updates krijgen ze ook de mogelijkheid om de nieuwste Minecraft mob te bepalen.

Het is niet de eerste keer dat de Minecraft spelers mochten bepalen welke mob er aan de game werd toegevoegd. De afgelopen jaren was dat namelijk ook al het verhaal en werd onder andere de Glow Squid toegevoegd. Dit jaar is er weer een selectie van drie mobs gemaakt. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze een nieuw gameplay-element introduceren. Weet je de Rascal drie keer in de grotten te vinden dan wordt je beloond met een enchanted pikhouweel. De kleine Tuff Golum is een levend standbeeld waarop je items kunt plaatsen. Vervolgens zullen ze vredig door de ruimte lopen om de items te tonen of objecten op te pakken. Daarna keren ze terug naar hun plek en plaatsen de objecten netjes terug. Vooral de Tuffler biedt innovatieve gameplay. Deze mob is bijna uitgestorven en het is aan jou om het ei te vinden en ze te laten voortplanten. Als bedankje helpt de Sniffer met het groeien van specifieke decoratieve planten.

De drie mobs waaruit je kunt kiezen hebben allemaal hun eigen trailer gekregen. Hierdoor weet je in ieder geval hoe ze eruit zien en wat ze precies toevoegen aan Minecraft.

Op 14 oktober gaan de stemlokalen via Minecraft open, waardoor je vierentwintig uur de tijd hebt om te stemmen. Tijdens Minecraft Live 2022 wordt vervolgens de winnaar bekendgemaakt.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?