Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Nightwing flipt de pan uit in Gotham Knights

Gotham Knights staat hoog op het verlanglijstje van menig Batman-fan. Inmiddels hebben we al flink wat gameplay mogen zien, maar je kunt maar nooit genoeg hebben. Dit keer doet Nightwing flink wat flippy flips.

In 2021 werd Gotham Knights helaas uitgesteld, maar eerder dit jaar kregen we dan toch goed nieuws. Gotham Knights kreeg namelijk een nieuwe releasedatum! Toch wist de game niet te ontsnappen aan controverse. Onlangs werd er namelijk plots aangekondigd dat Gotham Knight niet langer zou verschijnen op PlayStation 4 en Xbox One. De beelden liegen er echter niet om, Gotham Knights ziet er lekker uit! Benieuwd naar meer nieuws over Gotham Knights? Check dan snel al het Gotham Knights nieuws!

Gotham Knights verschijnt op 25 oktober 2022 voor PlayStation 5, Xbox Series en pc.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?