Trailer: Octopath Traveler 2 trailer introduceert Osvald en Partitio

Geplaatst:

Nintendo heeft vandaag een nieuwe trailer online geplaatst van Octopath Traveler 2. In de trailer maken we kennis met twee van de personages: Osvald en Partitio.

In een uitgebreide trailer worden twee van de acht protagonisten uit Octopath Traveler 2 uitgelicht. Het gaat hierbij om de koopman Partitio en de geleerde Osvald. Partitio kan spullen van stedelingen kopen en mensen inhuren zodat ze meereizen. Osvald kan op onderzoek uitgaan en informatie van stedelingen ontfutselen. Indien nodig kan hij ook met geweld hun eigendomme afpakken. In gevechten beschikt Osvald over de mogelijkheid om vijanden te bestuderen. Hiermee brengt hij de zwaktes van de tegenstanders aan het licht.

Naast dat we kennis kunnen maken met de nieuwe personages Partitio en Osvald, wordt in de trailer ook nog even uitgelicht dat je op verschillende nieuwe manieren door de wereld kunt reizen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in een kano de rivier af te varen, maar kun je ook per schip de oceaan bestormen. Maar dat is niet alles, want de trailer toont ook nog de verborgen krachten die de personages bezitten.

Octopath Traveler 2 verschijnt op 24 februari 2023 voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Octopath Traveler 2

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 februari 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord