The Valiant

  • Ontwikkelaar Kite Games
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Ontdek de diverse landschappen in The Valiant

Dappere strijders, de kruistocht in de squad-based RTS The Valiant staat op het punt van beginnen. Om ons voor te bereiden op het middeleeuwse avontuur toont ontwikkelaar THQ Nordic een nieuwe trailer.

Na eerder het verhaal en de gameplay in The Valiant gezien te hebben, toont de nieuwste trailer vooral de ontdekkingstocht en de daarmee gepaard gaande diversiteit in landschappen. Van de hete woestijn in het Heilige Land tot de koudere sneeuwgebieden in de Alpen. Er valt genoeg te ontdekken op het Europese continent en het Midden-Oosten in het middeleeuwse tijdperk in The Valiant. De trailer is hieronder te bekijken

De strategiegame The Valiant komt op 19 oktober uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON THQ Nordic

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?