Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Valiant

  • Ontwikkelaar Kite Games
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: The Valiant komt naar de consoles

Via een trailer hebben KITE Games en THQ Nordic bekendgemaakt dat de strategiegame The Valiant naar de PlayStation en Xbox-consoles komt.

De game verscheen vorig jaar al voor de pc, maar gaat nu dus ook verschijnen voor de consoles. In The Valiant volg je een kruisridder die eigenlijk al met pensioen is. Doordat een oude bekende van hem op zoek is naar een krachtig artefact, gaat hij op pad om deze persoon tegen te houden. In de nieuwe trailer wordt er door de personage teruggeblikt op een aantal van de avonturen. Omdat het een strategiegame is, moet je verschillende groepen soldaten aansturen. Om zo de missies en optionele doelen op een map te voltooien. In onze review van The Valiant kun je meer lezen over de gameplay.

The Valiant is al beschikbaar voor de pc. Vanaf 11 juli kun je via de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series met de game aan de slag.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?