Trailer: The Valiant komt naar de consoles

Geplaatst: 6 juni 2023 14:10

Via een trailer hebben KITE Games en THQ Nordic bekendgemaakt dat de strategiegame The Valiant naar de PlayStation en Xbox-consoles komt.

De game verscheen vorig jaar al voor de pc, maar gaat nu dus ook verschijnen voor de consoles. In The Valiant volg je een kruisridder die eigenlijk al met pensioen is. Doordat een oude bekende van hem op zoek is naar een krachtig artefact, gaat hij op pad om deze persoon tegen te houden. In de nieuwe trailer wordt er door de personage teruggeblikt op een aantal van de avonturen. Omdat het een strategiegame is, moet je verschillende groepen soldaten aansturen. Om zo de missies en optionele doelen op een map te voltooien. In onze review van The Valiant kun je meer lezen over de gameplay.

The Valiant is al beschikbaar voor de pc. Vanaf 11 juli kun je via de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series met de game aan de slag.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Valiant

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 oktober 2022

Ontwikkelaar

Kite Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord