The Valiant

  • Ontwikkelaar Kite Games
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Squad-based RTS The Valiant onthuld

THQ Nordic en KITE Games komen met een wel hele bijzondere nieuwe game. Gisteren werd namelijk de nieuwe squad-based RTS The Valiant onthuld.

The Valiant volgt het verhaal van de kruisvaarder Theoderich von Akenburg. Nadat een belangrijk artefact in de verkeerde handen is gevallen, moet hij samen met zijn team door Europa en het Midden-Oosten reizen om ervoor te zorgen dat dit niet vaker gebeurt. De game speelt zich af in de dertiende eeuw en kent zowel een singleplayer campaign als competitieve en co-op multiplayer-modi. In deze Real-Time Strategy-game heb je de controle over verschillende Middeleeuwse ridders en helden die je door gevechten sterker kunt maken.

The Valiant verschijnt binnenkort op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Xbox One.

BRON THQ Nordic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?