Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Ontmoet de Overwatch 2 Hero Mauga

Geplaatst: 4 november 2023 11:40

Tijdens BlizzCon hebben we kennis mogen maken met de Hero die in seizoen 8 naar Overwatch 2 komt. De Hero Mauga heeft niet alleen een sterke persoonlijkheid, maar ook interessante abilities.

Overwatch 2 krijgt een tropisch sfeertje dankzij de Hero Mauga.  Hoewel hij zijn verhaal vertelt op een boot, was hij vroeger net Rambo. Sinds hij tijdens de oorlog gewond is geraakt en een heftige operatie moest ondergaan, heeft hij een andere kijk op het leven. Het draait nu allemaal om plezier. Met zijn twee gigantische pistolen als wapens, kan hij veel kogels afvuren in het heetst van de strijd. Gunny kan tegenstanders in brand steken, terwijl Cha-Cha juist meer schade aanbrengt aan vijanden die in de brand staan. Oftewel, hoe beter je wisselt tussen de pistolen, hoe sterker je bent. Mauga kan echter ook alle twee tegelijkertijd afvuren. Reinhard kan maar beter klaar staan met zijn schild. Al schijnt dat niet te helpen tegen de Overrun ability van Mauga, want hij kan dan door allerlei schilden heen rennen. De tweede ability heeft de naam Cardiac Overdrive, waarmee je kunt genezen als je schade toebrengt aan de tegenstander. De Hero heeft nu al een interessante lijst aan abilities, maar hij heeft nog meer te bieden. Met de Cage Fight ability komen er kettingen uit zijn pistolen, waardoor de tegenstanders niet weg kunnen en jij met onbeperkte ammunitie op ze kunt schieten. Momenteel is season 7 van Overwatch 2 nog aan de gang.

Mauga komt op 5 december tegelijkertijd met seizoen 8 naar Overwatch 2. Je kunt hier onze review van Overwatch 2 lezen.

Bron: BlizzCon

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord