Sonic Colors: Ultimate

  • Ontwikkelaar Blind Squirrel Entertainment
  • Eerste releasedatum 7 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Ontmoet de Wisps in Sonic Colors: Ultimate

SEGA heeft een nieuwe video van Sonic Colors: Ultimate online gezet. In deze video kunnen we de verschillende kleuren Wisps ontmoeten.

Een tijdje terug werd Sonic Colors: Ultimate aangekondigd. Deze remaster van de Wii-game uit 2010 wordt geheel in een nieuw jasje gestoken. Om ons alvast warm te maken voor de release volgende maand, heeft SEGA onlangs een nieuwe trailer van de game vrijgegeven. In deze trailer kunnen we kennismaken met de verschillende kleuren Wisps die Sonic straks moeten gaan helpen op zijn avontuur. Zo zien we de White Wisp, Cyan Wisp, Pink Wisp, Green Wisp, Orange Wisp, Blue Wisp, Yellow Wisp en Purple Wisp in actie. Ook zien we meer van de nieuwe Jade Ghost Wisp, die Sonic in een geest kan veranderen. Hierdoor kan hij door objecten heen vliegen om bij verborgen gebieden te komen.

Sonic Colors: Ultimate verschijnt 7 september voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?