Sonic Colors: Ultimate

  • Ontwikkelaar Blind Squirrel Entertainment
  • Eerste releasedatum 7 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: SEGA kondigt Sonic Colors: Ultimate aan

Er is genoeg Sonic-nieuws te bespeuren deze avond. Eén van de vele Sonic-aankondigingen betreft Sonic Colors: Ultimate.

Toen de speciale Sonic the Hedgehog-presentatie van deze week werd aangekondigd, begonnen fans te speculeren. Wat voor aankondigingen zouden we kunnen zien op de 27e? Eén van de aankondigingen waarover gespeculeerd werd, was een Sonic Colors-remaster. Die blijkt ook echt in de maak te zijn. Sonic Colors: Ultimate is een nieuwe versie van de iconische Nintendo Wii-platformer uit 2010. Anno 2021 zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo kunnen gamers genieten van verbeterde graphics, aangepaste besturing en diverse gameplay-upgrades. Tijdens dezelfde presentatie werd ook een gloednieuwe 2D Sonic-game voor 2022 aangekondigd.

Sonic Colors: Ultimate verschijnt op 7 september 2021 op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON SEGA

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?