Check hier alle The Game Awards 2023 content

Sky: Children of the Light

  • Ontwikkelaar thatgamecompany
  • Eerste releasedatum 11 juli 2019
  • Platformen Pc , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , MMO , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Ontwikkelaar Journey komt met Sky: Children of the Light

ThatGameCompany, de ontwikkelaar van onder andere Journey, komt met de nieuwe game Sky: Children of the Light. Deze titel werd gisteren aangekondigd tijdens de E3.

Sky: Children of the Light belooft net als de eerdere games van ThatGameCompany weer een hele bijzonder game te worden. Je kunt zeven verschillende werelden verkennen, anders spelers ontmoeten en muziek met hun maken. Ook is het mogelijk om jouw personage volledig naar smaak aan te passen.

Sky: Children of the Light komt 11 juli uit voor iOS. De game komt later ook naar de pc en Android.

BRON Thatgamecompany

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?