Trailer: Petey Piranha, Kamek en meer onderweg naar Mario Kart 8

Geplaatst:

Race binnenkort met drie nieuwe personages op een nieuw circuit in Mario Kart 8 Deluxe. Dit is allemaal onderdeel van Wave 5 aan Mario Kart-content.

De aankomende dlc van Mario Kart 8 Deluxe brengt een compleet nieuw parcours naar de racegame. Squeaky Clean Sprint ontleent zijn naam aan het feit dat het zich afspeelt in de badkamer. Tijdens het racen begeef je je tussen het sop en in een grote badkuip. Tussen het werpen van schilden door wordt je dus ook lekker gewassen. Altijd fijn. Enkele maanden geleden werd Birdo toegevoegd aan Mario Kart 8 Deluxe. Deze uitbreiding brengt nog drie nieuwe personages met zich mee die we al kennen uit de eerdere Mario Kart-games. De eerste is Petey Piranha uit Mario Kart: Double Dash. De tweede is Wiggler uit Mario Kart 7 en als laatste mengt ook Kamek uit Mario Kart: Tour zich in de strijd om de prijzen.

Komende zomer kun je aan de slag met Wave 5 van Mario Kart 8 Deluxe. Deze zit inbegrepen in een Nintendo Switch Online + Expansion Pack abonnement, maar kan ook los worden gekocht.

Bron: Nintendo Direct
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord