Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Pokémon Go voegt Galar Pokémon toe aan nieuw event

De populaire mobiele game Pokémon Go bestaat vijf jaar. Om dat te vieren worden er Pokémon toegevoegd uit de Galar-regio in het nieuwe Sword en Shield-event.

Pokémon die voor het eerst ontdekt zijn in de Galar-regio verschijnen nu in het wild. Het gaat om de Pokémon Wooloo, Skwovet en Falinks. In de vijfsterren-raids vind je de legendarische Pokémon uit Pokémon Sword en Shield: Zacian en Zamazenta. De plotselinge verschijning van Pokémon uit de Galar-regio heeft iets te maken met de mysterieuze verschijning van een andere Pokémon. Door mee te doen aan dit event ontdek je de waarheid achter het mysterie.

Wooloo, Skwovet en Falinks verschijnen vanaf 20 augustus om 10 uur 's ochtends tot en met 31 augustus om 8 uur 's avonds. Zacian is te verkrijgen tussen 20 augustus om 10 uur 's ochtends tot en met 26 augustus 10 uur 's ochtends. Daarbij wordt Zacian op datzelfde moment vervangen door Zamazenta die te verkrijgen is tot en met 1 september om 10 uur 's ochtends.

BRON Pokémon Go

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?