Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG , RPG (NSW)
  • Gameliner score

Trailer: Pokémon Sword & Shield krijgen DLC

Pokémon Sword en Shield krijgen nieuwe uitbreidingen. Dit maakt Game Freak bekend tijdens de Pokémon Direct.

Dankzij een expansie pass kunnen de spelers binnenkort aan de slag met de twee nieuwste uitbreidingen voor de Pokémon games, genaamd The Isle of Armor en The Crown Tundra. Trainers krijgen gloednieuwe omgevingen om te exploreren en nieuws cosmetische items voor hun personages. Deze nieuwe omgevingen zitten vol met Pokémon die eerst nog niet in de game zaten. Echter niet alleen oude bekenden keren terug. Nieuwe Galarian vormen, nieuwe Dynamax vormen en zelfs compleet nieuwe Pokémon maken hun entree. Game Freak gaf aan ook meer content toe te voegen voor co-op fanaten. En om de presentatie af te ronden krijgen zelfs degene zonder de DLC de mogelijkheid om nieuwe Pokémon op hun savefile te zetten via Pokémon Home. Deze service komt volgende maand uit.

Pokémon Sword en Shield zijn beschikbaar voor de Nintendo Switch. The Isle of Armor is beschikbaar in juni 2020, terwijl The Crown Tundra later in 2020 verschijnt.

BRON Pokémon Direct

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?