Trailer: Professor Layton and the New World of Steam verschijnt in 2025

Geplaatst:

Via een trailer van Professor Layton and The New World of Steam heeft ontwikkelaar level-5 laten weten dat de puzzelgame pas in 2025 gaat verschijnen. Gelukkig, mogen we ondertussen wat nieuwe gameplaybeelden bewonderen.

Tijdens de Nintendo Direct van dit jaar werd Professor Layton and The New World of Steam onthuld. Een releasedatum werd toen niet gegeven en nu blijkt wel waarom. In de trailer die je hieronder kunt zien, is namelijk te lezen dat de game gepland staat voor 2025. In de laatste teaser van Professor Layton and The New World of Steam kregen we al wel meer informatie over de industriële setting en het verhaal. De gameplaybeelden die we nu mogen bewonderen tonen een gedeelte van een level. Luke en Layton zijn ter plaatse om een nieuw mysterie op te lossen. Hierdoor krijgen we een stukje van het verhaal mee en zien we dat het weer mogelijk is om muntjes te verzamelen. Aangezien het gebouw waar ze naar binnen willen meerdere deuren heeft, moeten ze eerst even puzzelen. De gehele logica achter de puzzel krijgen we dus te zien, al zijn de doelen in het Japans weergegeven.

Professor Layton and The New World of Steam verschijnt in 2025 voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Professor Layton and The New World of Steam

Series

-

Uitgever

Level-5

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Level-5

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord