Trailer: Rainbow Six Extraction krijgt Buddy Pass

Geplaatst: 12 november 2021 11:55

Interesse in Rainbow Six Extraction, maar hebben je maatjes er geen centjes voor over? Goed nieuws, want de game lanceert met een Buddy Pass.

Dit systeem zorgt ervoor dat je Rainbow Six Extraction met twee vrienden kan spelen. Zij doen dan voor gratis en niks mee. Ze worden toegevoegd aan je fireteam. Deze functie maakt gebruik van cross-play, dus het maakt niet uit op welk platform je speelt. De Buddy Pass is veertien dagen geldig. Rainbow Six Extraction is ook goedkoper dan de gemiddelde game van Ubisoft. De game gaat 50 euro kosten voor op de console en 40 euro voor op de pc. Tot slot krijgen spelers die Rainbow Six Extraction aanschaffen extra bonus content voor Rainbow Six Siege. De releasedatum van Rainbow Six Extraction is bekendgemaakt. Ditmaal voor het echie.

Rainbow Six Extraction is beschikbaar vanaf 20 januari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 januari 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord