Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 januari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Leak: Rainbow Six Extraction heeft een releasedatum

Het lijkt erop dat Tom Clancy's Rainbow Six Extraction een releasedatum te pakken heeft. De game verschijnt in de tweede helft van januari.

Misschien ken je Rainbow Six Extraction beter als Rainbow Six Quarantine. Rainbow Six Quarantine werd hernoemd vanwege gemengde gevoelens rondom de heersende pandemie. De game stond op de planning om dit jaar te verschijnen. Echter volgde al snel wat slecht nieuws rondom de titel: Rainbow Six Extraction werd uitgesteld en zou dit jaar niet meer gaan verschijnen. De nieuwe releasedatum stond vast op januari 2022. Het lijkt er nu op dat de exacte releasedatum vroegtijdig is aangekondigd door Ubisoft. Een blogpost uit juni van dit jaar is namelijk geüpdatet met een exacte releasedatum. Volgens deze releasedatum kunnen we in de tweede helft van januari met de game aan de slag. Ubisoft heeft echter nog geen officiële aankondiging naar buiten gebracht. Hou daarvoor zeker deze site in de gaten.

onbekend

Volgens de blogpost zou Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine moeten verschijnen op 20 januari 2022.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?