Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 januari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Ubisoft stelt ook Rainbow Six Extraction uit

Ubisoft is druk bezig met het updaten van de agenda's, want na het opnieuw uitstellen van Riders Republic is nu Rainbox Six Extraction aan de beurt. De game wordt later uitgebracht dan gepland.

Rainbow Six Extraction ken je misschien beter als Rainbow Six Quarantine, maar Ubisoft heeft met het licht op de coronapandemie besloten de game te hernoemen. Iets meer dan een maand geleden werd de releasedatum voor Rainbow Six Extraction onthuld, maar Ubisoft moet daar dus nu alweer op terugkomen. De geplande releasedatum van 16 september gaat niet worden gehaald. In plaats daarvan moet de game pas volgend jaar het levenslicht gaan zien. Volgens Ubisoft is het uitstellen van de game nodig om de game uit te kunnen brengen zoals de ontwikkelaar deze voor ogen heeft.

onbekend

Een release van Rainbow Six Extraction zit er dit jaar niet meer in. Ubisoft heeft de game in ieder geval uitgesteld naar januari 2022. Een exacte nieuwe datum hebben ze hierbij nog niet vrijgegeven.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?