Riders Republic

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Sport , Open-World
  • Gameliner score

Riders Republic wederom uitgesteld

Wie met smart aan het wachten is op Ubisofts Riders Republic moet nog even geduld hebben. De game is namelijk voor de tweede keer uitgesteld door Ubisoft.

Begin dit jaar maakte Ubisoft al bekend dat het de Riders Republic releasedatum van februari niet ging halen. De game moest nu uit gaan komen in september. Toch blijkt dat ook die datum te ambitieus is geweest en zit er voor Ubisoft dus niets anders op dan opnieuw de releasedatum te verzetten. Binnenkort gaat de beta van start en kunnen gamers dus voor de eerste keer aan de slag met de extreme sports-game. Riders Republic combineert een aantal sporten als mountainbiken, snowboarden en wingsuit vliegen in een massive multiplayer ervaring, waarbij je je begeeft in een aantal kenmerkende nationale parken in de Verenigde Staten.

onbekend

Riders Republic verschijnt nu op 28 oktober voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?