Riders Republic

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Sport , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Riders Republic publiekelijk gemaakt

Ubisoft sloot de Ubisoft Forward van vanavond af met de aankondiging van Riders Republic. Een game die tot de nok toe gevuld is met extreme sporten.

Of je nu gek bent op mountain biken, snowboarden of skiën, voor elke daredevil is er wat wils. Ubisoft toverde deze game aan het einde van de Ubisoft Forward presentatie uit de hoge hoed. Voor de omgevingen waarin de sporten worden beoefend is goed gekeken naar de echte omgevingen in onze wereld. Zo zijn iconische parken als Bryce Canyon, Yosemite Valley en Mammoth Mountain onderdeel van Riders Republic. De game biedt verschillende events waar je aan deel kunt nemen, het doorlopen van een carriér met je coureur of gewoon lekker free roam chillen in één van de parken. Tot slot kun je ook deelnemen aan grote races waar meer dan vijftig andere spelers aan kunnen meedoen.

Bij de onthulling van Riders Republic werd gelijk ook de releasedatum bekendgemaakt. De game verschijnt op 25 februari voor pc, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?