Trailer: Riders Republic publiekelijk gemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 10 september 2020 22:08

Ubisoft sloot de Ubisoft Forward van vanavond af met de aankondiging van Riders Republic. Een game die tot de nok toe gevuld is met extreme sporten.

Of je nu gek bent op mountain biken, snowboarden of skiën, voor elke daredevil is er wat wils. Ubisoft toverde deze game aan het einde van de Ubisoft Forward presentatie uit de hoge hoed. Voor de omgevingen waarin de sporten worden beoefend is goed gekeken naar de echte omgevingen in onze wereld. Zo zijn iconische parken als Bryce Canyon, Yosemite Valley en Mammoth Mountain onderdeel van Riders Republic. De game biedt verschillende events waar je aan deel kunt nemen, het doorlopen van een carriér met je coureur of gewoon lekker free roam chillen in één van de parken. Tot slot kun je ook deelnemen aan grote races waar meer dan vijftig andere spelers aan kunnen meedoen.

Bij de onthulling van Riders Republic werd gelijk ook de releasedatum bekendgemaakt. De game verschijnt op 25 februari voor pc, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Riders Republic

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord