Riders Republic

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Sport , Open-World
  • Gameliner score

Release van Riders Republic is uitgesteld

De release van de sportgame Riders Republic is uitgesteld. Het nieuws werd bekendgemaakt op de Twitter-pagina van de game.

Riders Republic werd in september publiekelijk gemaakt tijdens de Ubisoft Forward-presentatie. De game is gevuld met extreme sporten als mountainbiken, snowboarden en skiën. Republic Riders moest eigenlijk op 25 februari uitkomen, maar daar is nu verandering in gekomen. In de tweet werd aangegeven dat het team achter de game het besluit heeft genomen om de game uit te stellen naar een latere datum om een betere ervaring en kwaliteit aan de spelers te kunnen leveren. De volledige tweet is hieronder te bekijken.

Riders Republic moet later dit jaar uit op de pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?