Trailer: Rainbow Six Siege trapt jaar 8 af met operator Brava

Geplaatst: 20 februari 2023 10:00
-

Ubisoft Montreal liet onlangs weten dat jaar 8 van Tom Clancy's Rainbow Six Siege de nieuwe operator Brava aan de game toevoegen. Daarnaast komt de ontwikkelaar ook met een aantal maatregelen tegen valsspelen en een paar balance tweaks.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege gaat inmiddels alweer bijna jaar 8 in. De ontwikkelaar hoopt de game in leven te houden door de nieuwe operator Brava toe te voegen. Brava komt uit Brazilië en brengt een variatie op een klassieke Siege-techniek. Ze is een aanvaller en haar focus ligt op countertactiek. Haar doel is niet alleen om informatie te verzamelen, maar ook om de middelen van het andere team te gebruiken voor haar eigen team. Ze kan zich staande houden in een vuurgevecht, of ze nu een PARA-308 of CAMRS aanvalsgeweer of de USP40 of Super Shorty secundaire wapens hanteert. De hoofdgadget van Brava is de Kludge Drone, een variatie van de Siege Drones die we al kennen van de game. In november vorig jaar werd er een nieuwe Defender toegevoegd aan de game, genaamd Solis.

Rainbow Six Siege start vanaf volgende week met jaar 8 en dus Operation Commanding Force op de pc-testservers. Alle pc-, PlayStation- en Xbox-gebruikers kunnen vanaf dinsdag 7 maart meedoen.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

1 december 2015

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord