Trailer: Red Dead Redemption komt naar de Switch en PS4

Geplaatst:

De geruchten rondom Red Dead Redemption lopen met een sisser af. De veelgeprezen actiegame van Rockstar komt naar de Nintendo Switch en PlayStation-consoles.

Nee, de Red Dead Redemption remaster gaat er niet komen zo te zien. Daarentegen komt Rockstar met een port voor de Nintendo Switch en PlayStation-consoles. Spelers in het bezit van deze consoles kunnen straks eindelijk het cowboyavontuur van John Marston beleven. Daarnaast worden spelers getrakteerd op de horror DLC, genaamd Undead Nightmare. De Xbox-variant van Red Dead Redemption was al een tijdje te spelen op de moderne Xbox-consoles via het backwards compatibility programma van Microsoft. Over een opgepoetste pc-versie wordt ook niet gesproken.

Check hier onze review van Red Dead Redemption.

Vanaf 17 augustus kun je aan de slag met Red Dead Redemption via de Nintendo Switch en PlayStation-consoles.

Bron: Rockstar
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2010

Ontwikkelaar

Rockstar San Diego

Gameliner Awards

Beste game van 2010

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord