DREDGE

  • Ontwikkelaar Black Salt Games
  • Eerste releasedatum 30 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie , Indie , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum DREDGE vrijgegeven

Het vissersleven gaat niet alleen maar over rozen. Sterker nog, in de horrorgame DREDGE krijg je te maken met komische horror terwijl je de haringen aan de haak slaat.

In de nieuwe trailer zien we meer van het concept van DREDGE. Als visserman is het aan jou de taak om het dorp te voorzien van de nieuwste vissen. Je wordt hier immers voor betaald. Je krijgt echter te maken met bijzondere taferelen: komische horror heeft invloed op het zeeleven. Het goede nieuws is dat menig besteller flink wat extra centen wil lappen voor deze bijzondere beesten. Het slechte nieuws is dat deze horror je niet zomaar met rust laat. De wereld van DREDGE kent vele geheimen die zich schuil houden in de diepte. Ga jij op zoek naar antwoorden?

Check hier onze gamescom preview van DREDGE.

DREDGE is beschikbaar vanaf 30 maart voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON Team17

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?