Trailer: Releasedatum en pc features Returnal bekend

-

Sony heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Returnal. De game komt namelijk naar pc en nu zijn de pc features en releasedatum bekendgemaakt.

Mocht je Returnal graag in optima forma willen spelen, dan is het een aanrader om de pc-versie van Returnal aan te schaffen. In een nieuwe trailer leren we namelijk dat de duistere shooter behoorlijk wat toffe features ondersteunt. Zo kun je de game op ultra wide schermen spelen in 21:9 of zelfs 32:9. Daarnaast biedt de game ook ondersteuning aan DLSS, Raytracing en Dolby Atmos. Zo kun je het avontuur dus beleven in de beste kwaliteit op het gebied van graphics en geluid. In onderstaande trailer zie je alvast een voorproefje voor wat je komende maand te wachten staat.

Returnal is al speelbaar op de PlayStation 5 en verschijnt op 15 februari ook voor pc.

Bron: Sony
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RETURNAL

Ontwikkelaar:

Housemarque

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

30 april 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord