Gameplay: Returnal: Ascension update introduceert co-op

Geplaatst: 10 maart 2022 00:15
Aangepast: 10 maart 2022 00:16

Returnal krijgt een gigantische update. Update 3.0 - oftewel Returnal: Ascension - introduceert namelijk een volledig nieuwe co-op modus zodat Selene nooit meer alleen hoeft te zijn!

Returnal: Ascension brengt veel nieuws met zich mee. De grootste aanvulling komt in de vorm van een co-op modus waardoor je het labyrinth van Atropos nu met twee man kunt doorlopen. Daarnaast introduceert Returnal: Ascension ook nog eens The Tower of Sisyphus. Deze toren bestaat uit twintig verdiepingen die telkens moeilijker worden naarmate je hoger weet te klimmen. De kwelling van Sisyphus is echter oneindig en de toren kan dan ook oneindig beklommen worden.

Lang wachten op Returnal: Ascension is niet nodig. Update 3.0 verschijnt namelijk op 22 maart 2022 exclusief voor PlayStation 5. Returnal wist flink te scoren tijdens de Gameliner Awards van 2022. Benieuwd naar de game? Check dan nu onze Returnal review!

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RETURNAL

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

30 april 2021

Ontwikkelaar

Housemarque

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.