Trailer: Returnal komt naar pc in vroeg 2023

Geplaatst:
Aangepast: 9 december 2022 14:57

Heb je net gelezen dat The Last of Us Part 1 naar pc komt? Hou je dan maar vast, want Sony heeft tijdens The Game Awards nog meer goed nieuws gedeeld. Returnal komt namelijk ook naar de pc.

Returnal was een van de eerste PlayStation 5 exclusieve games. De roguelike shooter was de grote winnaar van de Bafta Games Awards van dit jaar. En wij gaven in de review van Returnal de game een uitmuntende score. Hoewel Returnal speciaal voor de PlayStation 5 is ontwikkeld en gebruikmaakt van de next-gen technologie, verschijnt de game volgend jaar voor de pc. Maak je dus klaar om de strijd aan te gaan en telkens weer te sterven.

De pc-release van Returnal komt met de Ascencion update. Dit betekent dat de co-op modus aanwezig is en je de Tower of Sisyphus kunt doorlopen. Daarnaast heb je toegang tot de photo modus en de Suspend Cycle.

Returnal verschijnt in het begin van 2023 voor de pc. De game is momenteel al te spelen via de PlayStation 5.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RETURNAL

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

30 april 2021

Ontwikkelaar

Housemarque

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord