Trailer: The Last of Us Part I komt naar pc

Geplaatst: 9 december 2022 13:00

Sony brengt weer een PlayStation exclusieve game naar de pc. Het heeft jaren geduurd, maar begin 2023 kunnen pc-gamers eindelijk aan de slag met The Last of Us Part 1.

2023 staat niet alleen in het teken van de HBO Max serie The Last of Us. Begin volgend jaar kun je in de wereld van The Last of Us duiken door de game via je pc op te starten. Hierdoor wordt de populaire game van Sony voor een groter publiek beschikbaar. Het is dan ook niet vreemd dat de The Last of Us Part 1 nog geen twee maanden na de start van de serie te spelen is via de pc. In de korte trailer zien we Joel en Ellie in actie en wordt de remake volop geprezen. In onze review van The Last of Us Part 1 wordt de game vooral aangeraden voor nieuwkomers. Naast dat je aan de slag kunt met het verhaal van Joel en Ellie zit de korte dlc over de jeugd van Ellie ook inbegrepen. Wanneer je de game pre-order krijg je een aantal in-game bonussen.

The Last of Us Part 1 gaat op 3 maart 2023 verschijnen voor de pc. De game is momenteel al beschikbaar voor de PlayStation 5.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 1

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

2 september 2022

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord