Ori and the Will of the Wisps

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum Ori and the Will of the Wisps onthuld tijdens E3

Ori and the Will of the Wisps, het vervolg op de bekende platformer Ori and the Blind Forest, heeft eindelijk een releasedatum. Deze werd vandaag bekendgemaakt tijdens de E3-presentatie van Microsoft.

Tijdens de presentatie van Microsoft werden vandaag nieuwe beelden getoond van Ori and the Will of the Wisps. Deze platformer is het vervolg op Ori and the Blind Forest, die in 2015 verscheen. In dit vervolg moet je, net als in het origineel, verschillende puzzels oplossen en door de levels navigeren door middel van platforms. Dit nieuwe verhaal geeft je meer inzicht in Ori en zijn verleden.

Ori and the Will of the Wisps verschijnt 11 februari 2020 voor de Xbox One en pc via Steam. De game is vanaf lancering ook beschikbaar via de Xbox Game Pass.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?