Trailer: Releasedatum The Talos Principle 2 onthuld

-

Ben jij klaar om je hersenen te kraken en achter de betekenis van de mensheid te komen? Check dan hier wanneer je met The Talos Principle 2 aan de slag kan!

Uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Croteam hebben een nieuwe trailer uitgebracht van het felbegeerde vervolg. De verse gameplaybeelden laten meer puzzels zien, waar menig gamer toch wel eerst eventjes goed bij moet stilstaan. Het nieuwe beeldmateriaal toont kleurrijke puzzels, maar de diverse opgaves spelen ook met de zwaartekracht. Naast de breinbrekers zien we meer van de wereld die geschapen is in The Talos Principle 2. De biologische mensheid is uitgestorven, maar onze cultuur blijft voortbestaan dankzij een samenleving bestaande uit robots. Veel dilemma's komen op het pad van de speler en de keuzes die je maakt worden gepaard aan cruciale gevolgen voor de uitkomst van het narratief. Kan jij die druk een beetje aan? Je kan het binnenkort bewijzen!

Check hier onze gamescom preview van The Talos Principle 2.

The Talos Principle 2 is beschikbaar vanaf 2 november voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Talos Principle 2

Ontwikkelaar:

Croteam

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

2 november 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord