Trailer: Releasedatum van Cities: Skylines II onthuld

Geplaatst:

Cities: Skylines II werd aangekondigd tijdens de showcase van Paradox Interactive. We zijn alweer een paar maanden verder en daardoor krijgen we nu een nieuwe trailer voorgeschoteld.

Wat direct opvalt aan de trailer is hoeveel verbeteringen we kunnen verwachten in deze titel. De interface is een stuk duidelijk dan de voorganger. Het wordt nog eenvoudiger om wegen te bouwen, want je kunt direct al een geheel grid van wegen voor een woonwijk plaatsen. De huizen hebben ook verschillende thema's en lijken onder meer categorieën verdeeld te zijn. Wat opvalt is dat je met Cities: Skylines II een eigen universiteit kunt maken, zonder dat je daar een uitbreiding voor nodig hebt. We zien zelfs het weer veranderen. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Het is duidelijk dat dit deel een stuk gebruiksvriendelijker is en dat er is geluisterd naar alle feedback de afgelopen jaren.

Cities: Skylines II is beschikbaar vanaf 24 oktober voor de pc en Xbox Series. De game is ook direct te spelen via Game Pass.

Bron: Xbox Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cities: Skylines II

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 oktober 2023

Ontwikkelaar

Colossal Order

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord