Fans niet blij met Beach Properties DLC Cities: Skylines II

Geplaatst:
Aangepast: 27 maart 2024 18:55

Fans zijn niet blij met de eerste DLC van Cities: Skylines II. Het pakket is volgens hen veel te duur voor de inhoud die erin zit.

Cities: Skylines II, het vervolg van de veelgeprezen citybuilder, kreeg na de lancering afgelopen oktober te maken met kritiek vanwege verschillende problemen. Hoewel er verbeteringen zijn aangebracht, heeft de recente release van de eerste DLC, Beach Properties, spelers opnieuw teleurgesteld. De DLC kost €9,99 en biedt weinig nieuwe functies. De DLC bestaat voornamelijk uit gebouwen en structuren, maar, ondanks wat de naam van de DLC doet vermoeden, geen echte stranden. Hoewel er bescheiden uitbreidingen werden verwacht, uitten spelers hun ongenoegen over de waarde van de DLC, die ze te duur vonden voor de inhoud. Op Steam laten fans dan ook niets van de DLC heel. Sinds de release heeft de DLC bijna alleen maar negatieve reacties ontvangen. "Releasing a beach properties DLC without beaches, promenades, and quays is a choice. Not even any commercial buildings. But hey, you get 4 palm trees..." schijft een ontevreden speler en zo zijn er nog talloze recensies waarin ongenoegen wordt geuit over de inhoud van de uitbreiding. Het feit dat de eerste DLC van Cities: Skylines 2 is uitgesteld, maakt dit voor fans nog meer wrang.

De Beach Properties DLC voor Cities: Skylines II is momenteel beschikbaar. Lees hier onze review van Cities: Skylines II

Bron: Steam
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cities: Skylines II

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 oktober 2023

Ontwikkelaar

Colossal Order

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord