Cities: Skylines II DLC uitgesteld

Geplaatst:
Aangepast: 21 november 2023 21:00

Na het uitstellen van de console-versie van Cities: Skylines II wordt nu ook de DLC uitgesteld. Colossal Order wil zich eerst richten op het fixen van de game.

Cities: Skylines 2, het langverwachte vervolg op de originele game, heeft prestatieproblemen ondervonden waardoor ontwikkelaar Colossal Order de release van de geplande DLC heeft uitgesteld. Ondanks het feit dat het bedrijf al voor de lancering van de game op de hoogte was van deze problemen, besloot het door te gaan met de release, maar het heeft nu de focus verlegd naar het aanpakken van de prestatieproblemen. Colossal Order heeft de belangrijkste doelen op een rijtje gezet. In het nieuwste "CO Word of the Week" ligt de nadruk op de voortdurende inspanningen om problemen aan te pakken in Cities: Skylines II. Het ontwikkelteam van Colossal Order werkt actief aan prestatieverbeteringen, specifiek gericht op GPU-prestaties door het aanpakken van detailniveaumodellen voor assets. Het team geeft ook prioriteit aan het oplossen van bugs, met meer dan 100 reproduceerbare problemen die worden aangepakt, en is actief in gesprek met de community om gerapporteerde problemen op te lossen. Daarnaast test de een speciale groep ook de map editor op verbeteringen voor de release. De notitie eindigt met dankbaarheid voor de feedback van de community en benadrukt recente fixes in de wekelijkse hotfix.

De roadmap voor na de lancering onthult vertragingen in de Asset- en Creator-pakketten, met een breed venster voor release, terwijl de uitbreiding gepland blijft voor het tweede kwartaal van 2024. Lees hier onze review van Cities: Skylines II.

Bron: Colossal Order
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cities: Skylines II

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 oktober 2023

Ontwikkelaar

Colossal Order

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord