Werkzaamheden Cities: Skylines II voor console duren langer

Geplaatst: 8 juli 2024 15:30
-

De oktober-releasewindow voor de console-versie van Cities: Skylines II gaat niet gehaald worden. De port is uitgesteld met geen nieuwe datum in het vooruitzicht.

Gamemaker en uitgever Paradox bevindt zich in een moeilijke fase en de lancering van Cities: Skylines II was hier een schoolvoorbeeld van. Het vervolg op de enorm populaire citybuilder kon het niet waarmaken op de pc, maar de console-versie gaat voorlopig ook niet komen. Het was de bedoeling dat Xbox Series- en PlayStation 5-spelers in oktober met Cities: Skylines II aan de slag konden, maar de port kampt met nog te veel issues. Ergens in augustus wordt er opnieuw gemeten wanneer de console-versie kan komen te verschijnen, maar een nieuwe releasewindow zit er dus voor die tijd niet in.

Check hier onze Cities: Skylines II review.

Cities: Skylines II is nu beschikbaar voor de pc. Wanneer de console-versie een datum heeft, laten we het jullie weten.

Bron: Paradox
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cities: Skylines II

Ontwikkelaar:

Colossal Order

Uitgever:

Paradox Interactive

Release:

24 oktober 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord