Trailer: Releasedatum van The Invincible bekendgemaakt

Geplaatst:

Starward Industries heeft samen met 11 bit studios de releasedatum van The Invincible bekendgemaakt. In de korte trailer, krijgen we uiteindelijk de datum te zien.

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat The Invincible werd onthuld. De nieuwe Poolse studio Starward Industries toonde met trots hun nieuwe Sci-Fi thriller. De game is namelijk geïnspireerd op het boek van Stanislaw Lem. In de laatste trailer van The Invincible kregen we meer informatie over de planeet Regis III. Op deze planeet mag jij straks gaan ronddolen met als doel om je vermiste collega's te vinden. De trailer hieronder, is vooral gericht op het onthullen van de releasedatum. Terwijl de tandwielen langzaamaan op de juiste plek vallen, krijgen we wat korte beelden van de wereld te zien. Mocht je benieuwd zijn naar de game, dan kun je hier de preview van The Invincible lezen.

The Invincible verschijnt op 6 november voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Invincible

Series

-

Uitgever

Starward Industries

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 november 2023

Ontwikkelaar

Starward Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord