Trailer: The Invincible toont meer van planeet Regis III

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer onthuld van de futuristische avonturen game The Invincible. De trailer toont meer van de planeet Regis III waar de game zich afspeelt.

The Invincible werd onthuld door Starward Industries in 2020. Het is een sci-fi avonturengame gebaseerd op de gelijknamige roman van de Poolse schrijver Stanislaw Lem. Het bleef daarna lang stil rond de game, totdat The Invincible terugkeerde met een korte teaser trailer in 2021 en moest de game dit jaar uitkomen. Alleen blijkt The Invincible weer uitgesteld te zijn, want in de nieuwste trailer wordt 2023 als releasejaar vermeldt. De trailer is vormgegeven als een documentaire en toont meer van de mysterieuze planeet Regis III. Er worden verschillende landschappen getoond terwijl een mannelijke stem meer over de planeet vertelt. Aan het einde vertelt hij dat Regis III geen levensvormen heeft en daarom totaal veilig is om te verkennen. Dit terwijl de robot die de hele trailer te volgen is oververhit raakt en kapotgaat. De trailer is hieronder te bekijken.

The Invincible moet ergens in 2023 uitkomen op pc, Xbox Series en de PlayStation 5. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: 11 Bit Studio

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Invincible

Series

-

Uitgever

Starward Industries

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 november 2023

Ontwikkelaar

Starward Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord