Video: Een kijkje achter de schermen bij The Invincible

Geplaatst:
Aangepast: 20 juli 2023 23:21

11 bit studios heeft een nieuwe video online geplaatst over The Invincible. In deze video wordt een bezoek gebracht aan Starward Industries om een kijkje te nemen achter de schermen van de game.

De Poolse ontwikkelaar Starward Industries opent diens deuren om een kijkje te geven achter de schermen bij de ontwikkeling van The Invincible. Dit ruimte-avontuur is gebaseerd op het gelijknamige boek. Michal Napora, Marek Markuszewski en Magdalena Kucenty van Starward Industries praten je in de nieuwe video helemaal bij over de game en leggen hierbij ook uit wat het verhaal van The Invincible ons te bieden heeft. Eerder kregen we al meer te zien van planeet Regis III waar The Invincible zich afspeelt.

The Invincible verschijnt later dit jaar voor pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: 11 bit studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Invincible

Series

-

Uitgever

Starward Industries

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 november 2023

Ontwikkelaar

Starward Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord