The Settlers: New Allies

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 17 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum van The Settlers reboot bekend

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zover. The Settlers zijn terug van weggeweest. Ubisoft kondigde de releasedatum en een gesloten bèta van de reboot aan met een trailer.

De reboot van The Settlers had eigenlijk in 2019 al uit moeten komen. Maar in plaats van een game kregen we radiostilte. Maar het wachten is eindelijk voorbij. Ubisoft heeft een trailer gedeeld met beelden van de game en een korte uitleg over de game zelf. De graphics hebben een update gehad en de gameplay is gemoderniseerd. In het verhaal volg je de Elari, een van de drie facties in de game, die hun thuisland moeten ontvluchten. Als ze zich in een nieuw land vestigen komen ze de andere twee facties tegen. Elke factie heeft zijn eigen uiterlijk, speelstijl en achtergrondverhaal. Daarnaast kunnen spelers ook aan de slag met de gamemodus Onslaught en skirmish. Skirmish kan zowel in singleplayer als multiplayer gespeeld worden.

The Settlers komt uit op 17 maart. De gesloten bèta loopt van 20 tot 24 januari.

BRON Ubisoft

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?