Trailer: Return to Jurassic Park iconische dinosaurussen onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 22 november 2019 17:46

Jurassic World Evolution's aankomende uitbreiding Return to Jurassic Park heeft een nieuwe trailer ontvangen. In deze trailer zien we de iconische dinosauriërs terug van de originele film-serie.

Return to Jurassic Park draait natuurlijk om de terugkeer naar Isla Nublar. Het is aan de speler om het originele Jurassic Park weer functioneel te krijgen. In de nieuwste trailer zien we wat van de klassieke beesten. Het ziet er naar uit dat ze naast filmgebaseerde skins, mede wat kleine tweaks ontvangen aan hun model. We zien onder andere de Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus, Triceratops en Velociraptor. We krijgen ook onze eerste beelden van de Compsognathus en het vliegende reptiel Pteranodon. Vorige week werd al eerder Return to Jurassic Park aangekondigd en kregen we meer details te weten over de nieuwe uitbreiding van Jurassic World Evolution.

Jurassic World Evolution is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Return to Jurassic Park is vanaf 10 december beschikbaar voor dezelfde platformen.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

12 juni 2018

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord