Trailer: Return to Jurassic Park launch trailer zit vol met nostalgie

Geplaatst:
Aangepast: 10 december 2019 11:52

Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park is uit. Dit wordt gevierd met een launch trailer die vol zit met nostalgie.

Jurassic World Evolution is al een tijdje uit, maar vanaf vandaag komt daar een nieuwe uitbreiding bij. Vorige maand hebben we namelijk mogen zien dat we in een nieuwe DLC terug kunnen keren naar Jurassic Park. Deze DLC is dus volledig gebaseerd op de originele Jurassic Park-film. In de launch trailer kunnen we bijvoorbeeld ook de bekende dinosaurussen zien zoals ze in de film te zien waren en ook de bekende gebouwen uit het originele park keren terug.

Jurassic World Evolution is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf vandaag is de DLC Return to Jurassic Park beschikbaar.

Bron: Frontier Developments
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

12 juni 2018

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord