Trailer: Rise of the Ronin snijdt door de State of Play

Geplaatst:

Ben jij al klaar voor de release van Rise of the Ronin? Check hier eerst nog even de verse gameplaybeelden afkomstig van de State of Play!

De release van Rise of the Ronin is aanstaande, maar bijster veel hebben we van de actiegame nog niet gezien. Geen nood, gelukkig is Team Ninja even voorbij gekomen om de nieuwste gameplaybeelden te delen. Rise of the Ronin biedt een grote wereld aan, waarin spelers de Japanse cultuur kunnen proeven. We zien ook meer van de combat, waarin veel Team Ninja DNA terug te zien is. Denk hierbij aan hun vorige actiegames, zoals Nioh en Wo Long: Fallen Dynasty. Echter, ditmaal kun je ook gebruik maken van wat exotische speeltjes, zoals een voorloper op de vlammenwerper. Spicy. Ben jij klaar om jouw lot te bepalen als de eenzame samoerai die geen daimyo of andere meester kent?

Rise of the Ronin heeft een releasedatum. De actiegame verschijnt op 22 maart voor de PlayStation 5.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rise of the Ronin

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO GAMES

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord