Ghostwire: Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Shinji Mikami jaagt stuipen op het lijf met GhostWire: Tokyo

Gedurende de Bethesda E3-persconferentie kon legende Shinji Mikami het niet laten om het podium te betreden. Tijdens zijn korte inleiding presenteerde hij Tango Gameworks' nieuwste game, GhostWire: Tokyo.

Shinji is niet vies van een beetje gruwelen, dat heeft hij inmiddels wel bewezen met zijn waardevolle bijdrage aan de Resident Evil-serie. Ook nu weet de beste man weer de stuipen op het lijf te jagen met de eerste trailer van GhostWire: Tokyo. In de trailer zien we mysterieuze figuren, verdwijnende mensen en flink wat bovennatuurlijk gespuis op de beeldbuis verschijnen. Tevens zien we een met een boog gewapende man die hoogstwaarschijnlijk de hoofdrol gaat vertolken.

Helaas is dit vooralsnog alle info waar we het mee moeten doen. Wanneer GhostWire: Tokyo moet verschijnen, is nog maar de vraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?