Trailer: Sifu komt met Arenas Mode in nieuwe update

Geplaatst: 1 maart 2023 22:33

Het is nu ruim een jaar geleden dat Sifu verscheen en de game was al een grote hit. De kans dat de populariteit alleen maar gaat stijgen is aanwezig, de game komt binnenkort namelijk naar Steam en Xbox en er staat een update op het programma.

Sinds Sifu in februari van 2022 verscheen zijn er al tal van updates langsgekomen, de meest recente verscheen afgelopen december. Onlangs plaatste Sloclap, de studio achter de game, een update trailer waarin een nieuwe modus met de naam Arenes wordt aangekondigd. Dit is natuurlijk al leuk voor de gamers die de game al in hun bezit hebben, maar het is extra leuk voor bezitters van Xbox-consoles en pc gamers met een Steam account, want zij weten nu wanneer ook zij aan de slag kunnen met de game. We kunnen ons opmaken voor genoeg nieuwe tijd in de game, want in de trailer zien we dat er 5 verschillende spelmodi geïntroduceerd worden en 9 unieke arena's waarin 45 uitdagingen voltooid kunnen worden.

Sifu komt op 28 maart uit voor Steam en Xbox-consoles. Op dit moment is de game al te spelen op pc via de Epic Games Store, voor de Nintendo Switch en PlayStation-consoles.

Bron: sloclap
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sifu

Series

-

Uitgever

Sloclap

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Sloclap

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord