Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sifu

  • Ontwikkelaar Sloclap
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Sifu komt met Arenas Mode in nieuwe update

Het is nu ruim een jaar geleden dat Sifu verscheen en de game was al een grote hit. De kans dat de populariteit alleen maar gaat stijgen is aanwezig, de game komt binnenkort namelijk naar Steam en Xbox en er staat een update op het programma.

Sinds Sifu in februari van 2022 verscheen zijn er al tal van updates langsgekomen, de meest recente verscheen afgelopen december. Onlangs plaatste Sloclap, de studio achter de game, een update trailer waarin een nieuwe modus met de naam Arenes wordt aangekondigd. Dit is natuurlijk al leuk voor de gamers die de game al in hun bezit hebben, maar het is extra leuk voor bezitters van Xbox-consoles en pc gamers met een Steam account, want zij weten nu wanneer ook zij aan de slag kunnen met de game. We kunnen ons opmaken voor genoeg nieuwe tijd in de game, want in de trailer zien we dat er 5 verschillende spelmodi geïntroduceerd worden en 9 unieke arena's waarin 45 uitdagingen voltooid kunnen worden.

Sifu komt op 28 maart uit voor Steam en Xbox-consoles. Op dit moment is de game al te spelen op pc via de Epic Games Store, voor de Nintendo Switch en PlayStation-consoles.

BRON sloclap

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?