Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sifu

  • Ontwikkelaar Sloclap
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Sifu komt naar Xbox

De herstupdate voor Sifu blijkt niet het laatste nieuws van het jaar te zijn geweest voor de vechtgame. Ontwikkelaar Soclap heeft namelijk een nieuwe trailer gedeeld.

Heb jij een Xbox en verlang je naar een flink digitaal potje vechten? Dat komt mooi uit, want Sifu komt zowel naar Xbox als Steam in maart 2023. De game verschijnt zowel op de Xbox One als op de Xbox Series X/S. Daarnaast is er een Arena-modus aangekondigd. Deze update brengt negen mappen naar de knokgame, iedere speelarena heeft zijn eigen uitdagingen, moeilijkheidsgraad en te ontgrendelen prijzen. Zo komen nieuwe gamemodifiers naar de game, waarmee de hoeveelheid opties verdubbeld wordt. Verder komen nieuwe op Kung-Fu gebaseerde vechttechnieken beschikbaar voor het hoofdpersonage wanneer je de Arena-modus succesvol doorloopt. Daarmee speel je ook exclusieve cheats en outfits vrij.

Sifu is momenteel beschikbaar voor PlayStation 4 en 5, Nintendo Switch en pc. Meer lezen over Sifu? Check dan hier onze review van Sifu.

BRON Sloclap

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?