Slime Rancher 2

  • Ontwikkelaar Monomi Park
  • Eerste releasedatum 22 september 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Slime Rancher 2 aangekondigd

Monomi Park heeft Slime Rancher 2 aangekondigd voor de Xbox Series X/S. De game werd onthuld tijdens de Microsoft en Bethesda Showcase.

Slime Rancher kwam in 2017 uit op pc en de Xbox One. Nu drie jaar later is er een vervolg op de simulatiegame onthuld. In Slime Rancher 2 verkent Beatrix LeBeau Rainbow Island. Het eiland is gevuld met vreemde technologie, bronnen en veel nieuwe slimes om te ontdekken. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Slime Rancher 2 komt volgend jaar uit op de Xbox Series X/S en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?