Update Slime Rancher 2 opent nieuwe deuren

Geplaatst:
Aangepast: 9 februari 2024 15:51

Slime Rancher 2 heeft een grote update gekregen. Een update die net zo'n grote veranderingen met zich meebrengt op het gebied van aankleding van de omgeving.

De nieuwe update voor Slime Rancher 2 heet 'Gadgets My Way' en introduceert een geheel nieuwe manier voor spelers om hun omgeving aan te passen en interactie te hebben met hun slimes. Met deze update zijn er een hoop functies bijgekomen in de game, maar het vernieuwde gadget-systeem is toch wel de grootste aanpassing. Dit systeem maakt het namelijk mogelijk om voorwerpen vrij neer te zetten in plaats van op aangewezene plekken. Daarnaast is er een verbeterde HUD waarmee je eenvoudig kunt wisselen tussen voorwerpen. Gadgets My Way voegt ook 36 gloednieuwe gadgets toe aan Slime Rancher 2. Een aantal voorbeelden van de nieuwe gadgets zijn een schommelstoel, draaimolen en een reuzenrad. Hier kun je ook nog eens je slimes op plaatsen als je wil. Je kunt nu dus meer vinden dan reguliere schatkisten als je Rainbow Island verkent. De vorige grote update voor Slime Rancher 2 kwam uit in februari 2023, ongeveer een jaar geleden.

De Slime Rancher 2: Gadgets My Way-update is nu live op de Xbox Series X/S en pc.

Bron: YouTube Monomi Park

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Slime Rancher 2

Series

-

Uitgever

Monomi Park

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

22 september 2022

Ontwikkelaar

Monomi Park

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord