Trailer: Slime Rancher 2 Song of the Sabers update nu live

Geplaatst:

Ontwikkelaar Monomi Park heeft de eerste grote content update voor Slime Rancher 2 vrijgegeven. De naam van de update is Song of the Sabers.

De update voegt een nieuwe zone toe aan de game, genaamd Powderfall Bluffs. De nieuwe omgeving is gevuld met prehistorische slimes. De zone schijnt echter een geheime zone te zijn en dus verstopt te zitten in de game, zegt game director Nick Popovich. "Een opmerking over onze nieuwe zone, Powderfall Bluffs: de hele zone is verborgen, het is een geheim. Niet onmogelijk, maar iets dat een speler *misschien* nooit zal vinden als hij terloops Slime Rancher 2 speelt en niet op wiki's en dergelijke kijkt," schrijft Popovich. "In gamedev zorg je er vaak altijd voor dat de speler ziet en ervaart waar je je geld aan hebt uitgegeven, want waarom heb je anders dat geld uitgegeven? Dit is natuurlijk heel logisch, maar ik denk dat dit er na verloop van tijd toe heeft geleid dat mensen dezelfde ervaring hebben in een bepaalde game." Slime Rancher is momenteel nog in Early Access, al sinds 22 september 2022.

De nieuwe update voor Slime Rancher 2 is afgelopen week live gegaan. Heb jij Powderfall Bluffs al gevonden?

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Slime Rancher 2

Series

-

Uitgever

Monomi Park

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

22 september 2022

Ontwikkelaar

Monomi Park

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord