Slime Rancher 2

  • Ontwikkelaar Monomi Park
  • Eerste releasedatum 22 september 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie , Indie
  • Gameliner score -

Early access releasedatum voor Slime Rancher 2 bekend

Monomi Park heeft de early access-releasedatum bekendgemaakt van Slime Rancher 2. De ontwikkelaar deelde het nieuws met een tweet.

Slime Rancher 2 werd vorig jaar aangekondigd tijdens de Microsoft en Bethesda Showcase. In het vervolg stap je weer in de schoenen van onderzoeker Beatrix LeBeau en verken je Rainbow Island gevuld met vreemde technologie en natuurlijk Slimes. Eerder liet Monomi Park weten dat de nieuwe Slime Rancher-game binnenkort uitkwam in early access. Nu is het bijna zover, want de ontwikkelaar heeft aangekondigd dat fans vanaf 22 september met de Slime Rancher 2 early access aan de slag kunnen. De tweet met de aankondiging is hieronder te bekijken.

Slime Rancher 2 verschijnt 22 september in early access op Steam, de Epic Games Store en Xbox Games Pass.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?