Slime Rancher 2 lanceert in Early Access

Geplaatst: 5 juli 2022 11:20

Slime Rancher 2 lanceert eerst als Early Access, liet game director Nick Popovich onlangs weten. De game zal op launch nog geen prestatiesysteem hebben.

Het was al langer bekend dat de game deze herfst uit zou komen, maar onlangs liet de ontwikkelaar weten dat dit eerst als Early Access zal zijn, zonder achievements. "Slime Rancher 2 komt uit in Early Access/Game Preview en zal bij de lancering geen achievements bevatten," zegt Popovich. "Dit is zodat al onze achievements niet gebonden zijn aan het deel van het spel dat we zullen leveren met de initiële lancering, maar in plaats daarvan later worden toegevoegd wanneer ze betrekking kunnen hebben op de volledige ervaring die we uiteindelijk zullen ontwikkelen." Hoewel dit betekent dat de game dus in eerste instantie niet zal lanceren met achievements, legt Popovich uit hoe dit een praktische beslissing is - als de game zou lanceren met achievements, zouden die achievements alleen gekoppeld kunnen worden aan het deel van de game dat in eerste instantie deze herfst lanceert. Op deze manier kunnen de prestaties later worden toegevoegd en betrekking hebben op de hele game in plaats van slechts een deel. In juni werden er nog nieuwe gameplay beelden onthuld van Slime Rancher 2.

Slime Rancher 2 early access1

Slime Rancher 2 staat op de planning voor deze herfst.

Bron: https://www.trueachievements.com/n50245/slime-rancher-2-early-access

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Slime Rancher 2

Series

-

Uitgever

Monomi Park

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

22 september 2022

Ontwikkelaar

Monomi Park

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord