Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Nieuwe gameplay beelden van Slime Rancher 2 onthuld

Geplaatst: 15 juni 2022 09:52

Er zijn onlangs nieuwe gameplay beelden onthuld van Slime Rancher 2. De game werd een jaar geleden aangekondigd en staat op de planning voor de herfst van 2022.

De preview van Slime Rancher 2 werd getoond tijdens de Xbox & Bethesda extended showcase. In de preview krijgen we een kijkje in de wereld van Slime Rancher 2, met gebieden als Starlight Strand en een blik op het Conservatory als uitvalsbasis - en een glimp van de chaos die kan ontstaan als je het te lang onbeheerd laat. Hiervoor was het laatste nieuws dat we kregen over de game een aantal details over Rainbow Island in november 2021. Rainbow Island is het nieuwe gebied dat er in het vervolg bijkomt, waar je ook een hoop nieuwe grondstoffen kunt vinden.

Slime Rancher 2 staat op de planning voor een release in de herfst van 2022.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Slime Rancher 2

Series

-

Uitgever

Monomi Park

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

22 september 2022

Ontwikkelaar

Monomi Park

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord