Maak kennis met Rainbow Island in Slime Rancher 2

Geplaatst:

Microsoft heeft nieuwe informatie gedeeld over Slime Rancher 2. Zo leren we onder andere hoe de wereld eruit komt te zien.

Afgelopen zomer werd Slime Rancher 2 aangekondigd. Via de onthullingstrailer leerden we dat Beatrix in dit deel naar Rainbow Island gaat om te verkennen en naar Slimes te zoeken. Microsoft heeft onlangs meer informatie onthuld over Rainbow Island. In het vervolg van de populaire simulatiegame heeft Beatrix een glazen broeikas waar ze Slimes kan houden. Ook heeft ze een Slime onderzoekslab tot haar beschikking waar ze van alles kan maken om haar te helpen Slimes te vinden, te vangen en te onderhouden. Rainbow Island zit namelijk vol met nieuwe grondstoffen, Slimes en andere geheimen om te ontdekken. Ook bestaat de wereld uit verschillende biomen die verschillende thema's kunnen hebben.

Slime Rancher 2 is vanaf 2022 beschikbaar op pc en Xbox Series.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Slime Rancher 2

Series

-

Uitgever

Monomi Park

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

22 september 2022

Ontwikkelaar

Monomi Park

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord